Una trentena de persones participen a la campanya de donació de sang del CN Granollers

El recapte de sang de l'entitat pel Banc de Sang i Teixits beneficiarà a 84 pacients

Societat

Granollers

El Club Natació Granollers va realitzar una campanya de donació de sang amb una participció de 35 persones, de les quals 28 van poder ser donants pel Banc de Sang i Teixits. El recapte va tenir lloc el dilluns en el transcurs de 4 hores a la sala polivalent. El club valora la campanya com la "més alta respece els últims anys".   

El Banc de Sang i Teixits va rebre la participació més alta respecte als últims anys a la campanya de donació de sang que realitza el club granollerí, de fet aquest any era l'11è any consecutiu que es feia. De les 28 persones que van poder donar sang, 3 ho van fer per primera vegada.  

El Banc de Sang i Teixits valora aquesta campanya d’”èxit”, ja que ha suposat un augment en el número de donacions respecte a edicions anteriors i comportarà que 84 pacients se'n podran beneficiar. Amb aquest recapte, el Club Natació Granollers ha contribuït a poder donar assistència a hospitals i clíniques de Catalunya, ja que que cada dia es necessiten més de 1.000 donacions per garantir que tothom tingui sang quan la necessita per a intervencions quirúrgiques, per a tractaments oncològics, per a transplantaments o en cas d’accidents greus.

Edicions locals