La Biblioteca Roca Umbert acull un taller gratuït per utilitzar el portal de Dades Obertes de Granollers

Les sessions es faran el 26 de febrer i el 26 de març a partir de les 18.30 hores

Societat

Granollers

La Biblioteca Roca Umbert de Granollers celebrarà dos tallers gratuïts de places limitades per aprendre a utilitzar el portal de Dades Obertes que ha impulsat l'Ajuntament de Granollers. Les sessions seran el 26 de febrer i el 26 de març de 18.30 h a 19.30 h.   

El portal Dades Obertes és una pàgina web a partir de la qual es pot consultar i obtenir dades públiques, en format digital i estàndard, que l’Ajuntament de Granollers posa a l’abast de tothom per informar-se o per crear nous serveis. Per aquest motiu, el consistori ha programat dues sessions on s'explicaran els conjunts de dades obertes disponibles, com l'usuari pot proposar i quines són les funcionalitats que ofereix l'eina per poder visualitzar les dades de forma gràfica i més entenedores. 

La informació que s'ofereix en el portal està organitzat en diferents temàtiques entre administració; economia i empresa; ciutat i serveis; població; territori; mapes; instantànies; i totes les dates. Dins dels diferents apartats es poden consultar continguts diversos com  l’execució del pressupost municipal -ingressos i despeses-; les subvencions atorgades a entitats; les factures dels proveïdors municipals; les obres públiques programades per l’any en curs; el seu cost i a qui s’han adjudicat; el plànol dels jocs infantils de tot Granollers; entre d'altres. 

La participació al taller està obert a la ciutadania, les empreses o les institucions. 

Edicions locals