El judici per l'acomiadament de l'exdirector de Vallès Visió es posposa per tercer cop

La vista, que s'havia de celebrar aquest dijous, s'ha tornat a endarrerir fins al 3 de març

Societat

Granollers

La vista del procés de demanda de l'exdirector de Vallès Visió, Jordi Seguer, contra el Consorci Teledigital Mollet (CTM) pel seu acomiadament el març de 2013 s'ha endarrerit per tercera vegada. El judici, que s'havia de celebrar aquest dijous al Jutjat Social número 2 de Granollers, s'ha traslladat al 3 de març, després que el CTM hagi al·legat que la citació de l'exassessor gerencial del Consorci, Feliu Tura, no s'havia rebut.

La primera data que es va fixar per celebrar el judici va ser el gener de 2014, però aquesta es va endarrerir a l'estiu. Llavors novament es va posposar fins a aquest 12 de febrer, quan tampoc se celebrarà. Ambdues parts s'acusen mútuament d'haver intentat dilatar el procés. En els primers endarreriments, va ser clau el fet que el CTM va recórrer perquè el seu president, Josep Monràs, no hagués d'anar a declarar al jutjat com altres alcaldes del consorci, sinó que ho ha fet per escrit.

Ara, l'endarreriment ha estat a causa d'un escrit del CTM que al·legava aquest dilluns que la citació judicial a Feliu Tura no havia arribat. La citació es va enviar el 8 juliol passat a la seu del Consorci, que no havia comunicat al Jutjat que Tura havia deixat el càrrec un mes abans, de manera que calia citar-lo a una altra adreça. La jutgessa diu que fins a aquest dilluns el CTM no li ha comunicat.

La demanda de Seguer vol la nul·litat de l'acomiadament, en considerar que és "una represàlia per la seva denúncia pública d'ingerències i censura per part de l'alcaldia de Mollet".

Edicions locals