Joan Vidal Sextet i l'Orquestra de Cambra de Granollers estrenen 'Coleridge’s Dream Suite' al Teatre Auditori

L'Orquestra se suma així al 25è Festival de Jazz de Granollers

Cultura

Granollers

El Teatre Auditori de Granollers acollirà diumenge 15 a les 19 h el concert que uneix l’Orquestra de Cambra de Granollers (OCGr), dirigida per Corrado Bolsi, al Joan Vidal Sextet. Els músics estrenaran Coleridge’s Dream Suite, una obra que la mateixa OCGr ha encarregat al jove compositor granollerí. A banda d’aquesta estrena, el concert es complementarà amb un arranjament que Vidal ha escrit per a ambdues formacions de la sardana Tocs de festa, de Josep Maria Ruera.

Coleridge’s Dream Suite és una obra amb set moviments enllaçats, inspirada en El sueño de Coleridge, un conte de l’escriptor argentí Jorge Luís Borges. La suite combina el llenguatge clàssic amb la llibertat que aporta la improvisació pròpia del jazz.
 
El concert, que forma part de la temporada regular de la Orquestra de Cambra de Granollers i que tindrà lloc al Teatre Auditori de la ciutat, s’inscriu també en el marc del 25è Festival de Jazz de Granollers i comptarà amb una sessió prèvia per a públic familiar, a les 17.30 h.
 
Aquest serà el quart projecte del Joan Vidal Sextet, format per Gabriel Amargant i Martí Serra (saxos), Marco Mezquida (piano), Adrià Plana (guitarra), Miguel Serna (contrabaix) i Joan Vidal (bateria), després de Deptford Suite (2012), Illusionary Rhythms(2013) i Revisiting Zarathustra (2014).
 

Edicions locals