La CUP i Procés Constituent uneixen forces al Baix Montseny

Teresa Forcades i Antonio Baños donaran suport a les candidatures en un acte a Sant Esteve de Palautordera

Política

Santa Maria de Palautordera, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) i Procés Constituent han arribat a un acord per a les properes eleccions municipals. Les dues forces concorreran unides a la contesa electoral a Sant Celoni, Santa Maria i Sant Esteve de Palautordera. A l’acte de presentació hi intervindran Teresa Forcades, impulsora juntament amb Arcadi Oliveras de Procés Constituent, i el periodista Antonio Baños, membre de l’entitat cívica Súmate.

Així, la CUP i Procés Constituent han decidit sumar esforços per “construir una plataforma d’esquerres forta i cohesionada a tots dos pobles, que pugui portar a terme les polítiques transformadores avui imprescindibles per fer front a l’actual context de crisi social”, explica la CUP.
 
Tot i que a Sant Esteve de Palautordera hi concorrerà únicament com a CUP, la presentació de les tres candidatures de forma conjunta “respon a la necessitat de treballar plegats entre els tres pobles veïns”, aclareix la formació política.
 
A l'acte de presentació es comptarà amb la presència i el suport de Teresa Forcades, impulsora de Procés Constituent, i del periodista Antonio Baños, membre de l’entitat Súmate.
 
La presentació serà el divendres 20 de febrer a les 19 h, al teatre Pare Casals de Sant Esteve de Palautordera.
 

Edicions locals