El Fraikin enceta la primera fase de la Copa EHF contra el TVIS Holtsebro de Dinamarca

El partit es disputarà el dissabte a partir de les 16.15 hores al Palau d'Esports

Esports

Granollers

El Fraikin BM Granollers inicia el camí de la primera fase de la Copa EHF el dissabte al Palau d'Esports a partir de les 16.15 hores. Els de Carlos Viver arriben al duel europeu contra el TVIS Holtsebro després d'assolir la primera victòria de 2015 el dimecres contra el Jaunfersa Gijón.  D'aquesta manera van trencar la dinàmica d'encadenar tres derrotes consecutives a l'Asobal.

El club granollerí ha titllat de "somni europeu" el repte de la Copa EHF abans de disputar el partit contra el conjunt danès del TVIS Holtsebro. En aquest compromís Carlos Viver podrà comptar amb tots els seus homes, excepte la baixa d'Arnau Garcia, que es continua recuperant d'una lesió.

Pel que fa el conjunt de Dinamarca ocupa el cinquè lloc a la lliga del seu país. Els visitants es caracteritzen per tenir un joc molt ràpid, combinatiu, amb moltes pujades al contraatac, i amb capacitat per canviar de defensa tancada a oberta. Alguns dels seus jugadors més destacats són l'extrem esquerre Bramming, el lateral esquerre i màxim golejador Michael Damgaard, i el central i ex jugador del FC BarcelonaLarholm. 

Abans de començar el partit l'exjugador del BM Granollersm Albert López, farà la sacada d'honor. López va superar un càncer i va convertir la seva experiència en el projecte #VivirAContracorriente

Edicions locals