Jugadors veterans del Barça faran un clínic durant el quadrangular de futbol solidari a Bigues i Riells

El campionat tindrà lloc el dissabte 14 de febrer i recaptarà diners a favor dels Special Olympics Catalunya

Esports

Bigues i Riells

Jugadors veterans del Barça hi seran al quadrangular solidari de futbol que tindrà lloc a Bigues i Riells aquest dissabte al camp municipal de la localitat. Els exprofessionals del club barceloní faran un clínic amb els jugadors del futbol base de la CE Bigues i després disputaran el campionat solidari.

Bigues i Riells acollirà el primer Quadrangular de futbol solidari, que disputaran tres equips de l'Agrupació Barça Jugadors i un equip de diversos veterans de la Vall del Tenes. La iniciativa ha estat impulsada per l’entitat de veterans del Barça i compta amb el suport de l’Ajuntament de Bigues i Riells, la Penya Blaugrana de la Vall del Tenes i Special Olympics Catalunya, precisament en aquesta entitat es destinaran els diners recaptats.

La jornada començarà amb un clínic amb els veterans del FCBarcelona amb els jugadors del Club Esportiu Bigues i Riells al camp municipal. Un cop finalitzat l’entrenament, a les 11.45 hores, començarà el Quadrangular. Durant el torneig es faran sortejos d'una samarreta antiga del FC Barcelona, una samarreta del Barça amb la senyera, una pilota signada pels jugadors, entre altres articles. 

Special Olympics Catalunya és una entitat sense ànim de lucre que fomenta l’esport per a persones amb discapacitat intel·lectual. La filosofia de Special Olympics entén l’esport com una eina d’inclusió social i de millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.



Edicions locals