ERC Cardedeu presenta el candidat Enric Olivé amb l'eurodiputat Josep Maria Terricabras

L'acte serà el dia 19 a les 20 h al Cecuca

Política

Cardedeu

El Centre Cultural de Cardedeu acollirà dijous 19 la presentació pública del candidat a l’alcaldia per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Enric Olivé. L’acte comptarà amb la presència del diputat al Parlament Europeu, Josep Maria Terricabras.

Olivé va ser escollit per encapçalar la candidatura d’ERC-Cardedeu en una assemblea celebrada a l’octubre de 2014. Abans i després d’aquesta assemblea, Enric Olivé ha participat activament en el procés Esquerra Oberta, amb el que ERC-Cardedeu ha treballat per tal de copsar l’estat actual de la vila, segons explica el partit polític.
 
Olivé, nascut a Cardedeu el 1965, és llicenciat en dret i exerceix en l’actualitat com a advocat. En el moment de ser confirmat com a candidat, Olivé ja va deixar clar que “en una Catalunya independent, el municipalisme tindrà un rol importantíssim” i que, precisament “el procés cap a la independència i la importància dels ajuntaments en la sobirania van ser unes de les raons que em van motivar a fer aquest pas”. Segons Olivé, “Cardedeu és un clar exemple de poble republicà, un poble per al poble, i l’objectiu és que el municipi estigui ben cohesionat a nivell social, sigui decididament sostenible i obertament emprenedor”.
 
L’acte de presentació estarà conduit per l’ex-alcalde de Cardedeu, Joan Masferrer, i comptarà amb la presència del diputat al Parlament Europeu per Esquerra Republicana, Josep Maria Terricabras.
 

Edicions locals