Joan Esquirol, nou cap de colla dels Xics de Granollers

El que fins ara era sotscap, substitueix en el càrrec a Sergi Palau

Societat

Granollers

La colla dels Xics de Granollers compta des de divendres amb un nou cap: Joan Esquirol. Vinculat des de l’any 1994 amb la colla grana, Esquirol substitueix en el càrrec a Sergi Palau, que passa a ser sotscap.

Tal i com expliquen els Xics, Esquirol serà el 12è cap de colla i mantindrà una línia continuista. A més, segons la colla, els equips de tronc, canalla i pinyes incorporen nous castellers i castelleres.
 
Joan Esquirol és Xic des de l’any 1994. Ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat dins els equips tècnics, els últims tres anys ha estat el sotscap de colla i ara es presenta per ser-ne el cap. Ocuparà el càrrec fins a l’any 2017.
 
La colla, segons Esquirol, necessita continuar amb la planificació i progressió que s’ha fet fins ara, cal sumar per superar debilitats i voler crèixer. “Ens hem de generar confiança, positivisme i sentiment de colla per fer els millors castells: alts, ràpids, segurs i treballats, el més aviat possible”, tal i com recullen els Xics.
 
L’equip tècnic està format per 27 persones. A l’equip de tronc: Irene Aguado, Mireia Monmany, Arnau Pons i Martí Ganduixé. A l’equip de pinyes: Alfons Martínez, Javi Monge, Jordi Mensión, Txema Fernàndez, Carles Buyreu, Emma Soler, Roger Torrent, Francesc Fortuny, Albert Ontañon i Duna Bosch. I, a l’equip de canalla: Sandra Calvo, René Pedrosa, Jordi Contreras, Quim Ginestet, Àlex Campreciós, Anna Fradera, Alba Duran, Jana Duran, Itziar, Clàudia i Carlota.
 
La colla assaja els dimarts i divendres de 21 h a 23 h a la Troca de Roca Umbert.
 

Edicions locals