La Copa Gos Àrtic a Vallgorguina decideix els campions de la Copa de Múixing

La localitat vallesana acull la tercera prova de la Copa Gos Àrtic durant el cap de setmana

Esports

Vallgorguina

Vallgorguina va acollir la tercera prova de la Copa Gos Àrtic durant el cap de setmana i va decidir el desenllaç de la Copa d'Espanya de Múixing. El triomf entre els participants de la categoria de kart amb quatre gossos va ser per a Jorge García Sanz; en bikejoring masculí Iskander Kobeaga; en bikejoring patí Santi del Valle; en canicròs masculí Javier Torres; i canicròs femení Leire Fernández.

 

Pel que fa als participants de la Lliga catalana de canicròs, triomf en la categoria de bikejoring per a Albert Subirats en homes i per a Marta Bosch en dones. En canicròs, el més ràpid durant el cap de setmana ha estat Daniel Artero i entre les dones Lali Masriera.

La prova va  començar el dissabte amb un circuit de 7 km que demanava una màxima concentració i comunicació entre corredor i gos; mentre que diumenge va tenir lloc la segona mànega, amb un circuit una mica més curt i on s’ha pogut veure com la majoria de participants milloraven substancialment els seus cronos.

Amb aquesta carrera la Copa Gos Àrtic ha superat el seu equador. La pròxima cita serà els dies 7 i 8 de març, sobre neu, a Baquèira-Beret. 

Edicions locals