L'independent Joan Lacruz, escollit candidat d'ERC a Campins

Els republicans concreten així una candidatura on a les passades eleccions no en tenien

Política

Campins

Després de diverses reunions de treball amb membres de la Plataforma Cívica Jo Puc, l'assemblea d'ERC Campins celebrada l’11 de febrer ha escollit com a candidat a les eleccions municipals a Joan Lacruz.

Lacruz es presenta com a cap de llista independent amb la candidatura d'ERC-Acord Municipal a l'alcaldia de Campins.
 
A l'assemblea hi van assistir una vintena de persones, el que representa al voltant d'un 5% del cens del  poble vallesà. Amb l’elecció de Lacruz, ERC presenta cap de llista a un dels municipis on el 2011 no va concretar candidatura electoral.
 
Joan Lacruz va néixer fa 45 anys a Benifairó de Les Valls, Camp de Morvedre, País Valencià. Fa 25 anys es va traslladar a viure a Catalunya. És assessor i professor de metafísica xinesa i filosofia taoista des de fa 15 anys. Des que viu a Campins, fa 9 anys,  ha començat a treballar a nivell social creant primer una associació de veïns a la urbanització on viu i després la Plataforma Cívica Jo Puc (2013) per millorar les relacions i sobretot la comunicació entre veïns i l'Ajuntament i fomentar la participació i la implicació ciutadana en la gestió municipal, segons explica ERC.
 

Edicions locals