Una persona mor atropellada per un tren a Mollet

L'atropellament va succeir diumenge al vespre i els Mossos n'investiguen les causes

Societat

Mollet del Vallès

Aquest diumenge al vespre una persona va morir atropellada per un tren a l'altura del barri de la Casilla a Mollet. El succés, del qual els Mossos investiguen les causes, va fer aturar la circulació de trens entre Mollet i Granollers.

Els fets van passar cap a les 19.45 h, quan el telèfon d'emergències va rebre l'avís que alertava que una persona havia estat atropellada per un tren a l'altura del barri de la Casilla, una zona molt propera a l'estació de Mollet-Sant Fost.

Els Mossos d'Esquadra, que no han facilitat la identitat de la víctima, encara investiguen les causes del succés.

L'atropellament va obligar a tallar la circulació de trens de la línia R2 entre Mollet-Sant Fost i Granollers durant unes tres hores i també va afectar la línia R8 (Granollers-Martorell) i la línia regional R11 fins a Portbou. Renfe va habilitar un servei alternatiu per carretera entre Mollet i Granollers-Centre, que també va donar servei als passatgers de Montmeló.

Atropellament a la Llagosta
També aquest cap de setmana, dissabte cap a les 22.30 h, moria una persona atropellada per un tren a l'altura de la Llagosta després d'haver-s'hi posat voluntàriament a la via. El succés va afectar la circulació d'un tren que circulava en sentit nord.

Edicions locals