Lluís Estopiñan torna a exposar al Museu Abelló després d'una dècada

El creador mostrarà la seva obra a l'espai el Racó de l'Artista, dedicat a autors locals

Cultura

Granollers, Mollet del Vallès

Lluís Estopiñan (Mollet, 1958) inaugurarà divendres (19 h) una mostra al Museu Abelló, on no exposava des de 2005, amb l’exitosa Incerta llum. Actualment resident a Granollers, Estopiñan va ser un habitual de l’Abelló a inicis de segle, amb diferents presències al certamen MolletArt, així com amb una instal·lació a l’Aparador.

Ara torna al museu de la ciutat que el va veure créixer gràcies a l’espai El Racó de l’Artista, que l’equipament cultural dedica als creadors molletans. Hi presentarà la sèrie Intemporal, que agrupa obres d’entre 2012 i 2014 i que s'insereix en el context del treball sobre la temporalitat de l’existència humana i el temps com a factor que permet l’acció en l’espai i, per tant, la transformació. “En aquestes fotografies mogudes captades en un interior amb llums encesos, he volgut provocar un efecte còsmic en què s’empetiteixi la dimensió temporal humana, per contrast amb la dimensió intemporal de l’univers on ens situem”, indica l’artista.

A banda de Lluís Estopiñan, enguany també exposaran al Racó de l’artista Joana Capella, Raquel Avellaneda i Encarna López Calahorra.

Edicions locals