La CUP i Procés Constituent oficialitzen la candidatura conjunta a Sant Celoni

Teresa Forcades i Antonio Baños donen suport a la proposta en un acte amb 300 persones a Sant Esteve de Palautordera

Política

Santa Maria de Palautordera, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera

El Teatre Pare Casals de Sant Esteve de Palautordera va aplegar divendres unes 300 persones a la presentació oficial de la candidatura conjunta que la CUP i Procés Constituent han engegat a Sant Celoni i a Palautordera. Van apadrinar l’acte Teresa Forcades, de Procés Constituent, i Antonio Baños, de Súmate.

Forcades, impulsora de Procés Constituent juntament amb Arcadi Oliveres, i el periodista Antonio Baños, membre de l'entitat cívica Súmate, van donar suport amb dues intervencions que van destacar que “a l'hora de confeccionar polítiques d'esquerres l'eix nacional és i ha de ser indestriable de l'eix social. Aquesta serà l'única manera de superar l'actual context d'emergència social”, segons la CUP.
 
L'acte va estar presentat pel col·laborador de la CUP Sant Celoni, Enric Saurí, que va ser l'encarregat de llegir el manifest final juntament amb Roser Calvet (CUP Sant Celoni), Andrea Conte (CUP Palautordera) i Joan Baixas (CUP Sant Esteve). El cantautor Albert Hirujo va posar el punt i final a l'acte amb dues cançons.

Edicions locals