La Roca Village i la Diputació impulsaran el turisme de compres

Han signat un acord de col·laboració publico-privada per a què l'outlet de luxe formi part de la Taula de Shopping del Cercle de Turisme

Economia

Roca del Vallès, la

La Diputació de Barcelona i La Roca Village col·laboraran en la promoció del turisme de compres i del conjunt de l’oferta turística de les comarques barcelonines, en especial del Vallès Oriental i de la marca Costa Barcelona. Això serà possible pel conveni que han signat la vicepresidenta primera i presidenta delegada de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, Mireia Solsona, la directora de negoci de Value Retail (empresa gestora i propietària de La Roca Village), Elena Foguet, i la directora de relacions institucionals de la companyia, Carme Bigatà. 

L’acord, que reforça els vincles existents entre ambdues entitats, estableix un marc de col·laboració públic-privat mitjançant el qual La Roca Village s’incorpora a la Taula de Shopping del Cercle de Turisme, impulsada per la Diputació. A partir d’ara, l’oficina turística de La Roca Village oferirà informació personalitzada sobre les marques turístiques que engloba Barcelona és molt més.
 
La Roca Village, que el 2014 va rebre 3,8 milions de visitants –el 56% van ser turistes internacionals–, és l’atracció turística més visitada de la província de Barcelona.

Edicions locals