L'Ajuntament de Granollers estrena una aplicació mòbil

L'app permet accedir a una bústia de suggeriments i queixes, així com obtenir informacions d'interès de la ciutat

Societat

Granollers

L'Ajuntament de Granollers ha posat en marxa una nova aplicació per a dispositius mòbils, amb notícies, agenda, serveis i bústia per als usuaris. L'app, disponible per als sistemes operatius iOs i Android, ha estat desenvolupada per l'empresa vallesana Perception Technologies i es pot trobar amb el títol de Granollers.

En l'apartat de notícies es mostren les darreres publicades al web municipal, la font del qual l'app pren la informació. Aquest és també el cas de l'agenda, que ens permet veure els propers esdeveniments que tindran lloc a la ciutat.

Pel que fa a serveis podem trobar-hi altres apps de Granollers, com la de l'Hospital, Ràdio Granollers o Vallès Oriental Televisió; els principals telèfons d'urgència; la informació de transports (autobusos, tren, taxi); la possibilitat de comprar entrades per al teatre, mitjançant un enllaç amb la web d'Escena Gran; un enllaç amb la web de turisme visitgranollers.com; i un enllaç amb la seu electrònica, el portal per fer tràmits municipals en línia, que inclou també informació pública de l'Ajuntament com les subvencions i ajuts, normatives i ordenances, i l'oficina virtual.

Finalment la bústia permet fer queixes i suggeriments sobre qualsevol tema de gestió de la ciutat, prèvia identificació. Aquest no és un servei nou, però si més innovador del que ja existeix a www.granollers.cat ja que la persona usuària pot indicar mitjançant geolocalització el punt exacte on es produeix la incidència, a més de poder-hi penjar fotos, si ho creu adient.

La nova app de Granollers és una eina en constant actualització, per la qual cosa s'està treballant a incorporar noves funcionalitats en l'agenda; noves apps; i notificacions emergents, és a dir, missatges instantanis dirigits a les persones usuàries per a situacions extraordinàries.

Edicions locals