Sant Feliu recapta 3.611 euros per lluitar contra les malalties del cor

Els diners es van donar a la Marató de TV3

Societat

Sant Feliu de Codines

Les diferents activitats organitzades a Sant Feliu de Codines amb motiu de la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties del cor, han aconseguit recaptar 3.611 euros.

A Sant Feliu, en el recompte definitiu fet en data 24 de febrer de 2015, s'han recaptat un total de 3.611,75 euros, amb la col·laboració de l’Escola de Música i Arts de Sant Feliu, Jaume López Arboledas, Pallassos sense fronteres, Agrupació Escolta Makalu, Associació espanyola contra el càncer, Comissió de noves activitats esportives, Moto Club Cingles de Bertí, Ass. La Creu de Santo Domingo, Club de Futbol de Sant Feliu, Grup del Correfoc del Follet i la Fantasma, Ràdio Municipal Ona Codinenca, Kulactiu, Knopari, Ajuntament (Regidoria de Cooperació), La Fleca Santo Domingo, Gimnàs Sant Jordi, Ass. Artística Cultural La Poncella, Associació de Sevillanes, Club Petanca La Fonteta, Country La Fonteta, Associació Esbart Codinenc i FEDAC Sant Feliu.
 
Els diners van ser recaptats durant els mesos de desembre i gener i han estat donats a la investigació per curar les malalties del cor.

Edicions locals