AraVallès publica una edició especial en paper per a qui 'Somia Granollers'

El periòdic recull reflexions, projectes i idees de diferents agents socials de la ciutat

Societat

Granollers

AraVallès distribueix aquest dijous a Granollers la primera entrega de l'edició especial Somia Granollers, una publicació que pretén posar-se al servei de la ciutat per recollir debats i reflexions a l'entorn del futur. La publicació gratuïta, amb un tiratge de 15.000 exemplars, es podrà trobar als principals punt d'afluència i eixos comercials.

La crisi econòmica i social dels darrers anys, així com la transformació que han suposat els avenços tecnològics en les formes d’implicació de la ciutadania, han fet encetar nous debats per respondre a les incerteses presents i futures.

Per posar-se al servei d’aquestes reflexions i de la ciutadania granollerina, AraVallès publica dues edicions mensuals especials en paper que, amb el títol Somia Granollers, pretenen exposar l’estat de la qüestió i presentar perspectives de futur.

En aquest primer número hi conflueixen polèmiques sobre el model territorial –amb la proposta de la patronal d’unificar els vallesos–; sobre les retallades sanitàries –i com s’hi enfronta l’Hospital Asil–; sobre la confluència d’iniciativa pública, privada i tercer sector –a Roca Umbert–, i sobre el model comercial de la ciutat, entre altres. Són només alguns exemples de projectes de ciutat i algunes opinions de persones que són protagonistes en diversos àmbits. Falten encara moltes veus, però Somia Granollers pretén servir de plataforma per a tothom –institucions, entitats, personalitats, empreses– qui vulgui aportar per a un debat enriquidor a l’entorn de Granollers.

Edicions locals