El govern de Mollet eliminarà el polèmic radar de la ronda dels Pinetons

L'Ajuntament anuncia que construirà dues rotondes a la ronda per controlar la velocitat

Societat

Mollet del Vallès

El govern molletà eliminarà el polèmic radar de control de velocitat ubicat a la ronda dels Pinetons. L'Ajuntament ha anunciat que durant les properes setmanes s’iniciarà la construcció de dues rotondes amb l'objectiu de facilitar la mobilitat en aquesta àrea i controlar la velocitat de vehicles, una funció, que, segons fonts municipals, fins ara complia el radar.

L’Ajuntament iniciarà obres per construir una rotonda a la ronda de la Farinera i una altra a la ronda Pinetons. La primera es col·locarà davant del sector de la Farinera on hi ha previst la posada en marxa de diverses activitats comercials.

La segona rotonda es construirà a la cruïlla de la Ronda Pinetons amb el c. Santiago Tifón, actuació que pretén facilitar la incorporació de vehicles des d’aquest carrer de forma més segura.

Segons fonts municipals, aquestes rotondes són dues actuacions que contribueixen a la pacificació del trànsit i control de la velocitat dels vehicles. "Per aquest motiu, es retirarà el radar de la ronda Pinetons que fins ara complia aquestes funcions. A més, permetrà una millora de la mobilitat d’aquesta àrea on es preveu un increment de trànsit de vehicles i vianants per les properes obertures de noves activitats comercials", diuen des de l'Ajuntament.

Aquestes mesures formen part del Pla de Mobilitat Urbana (PMU) que va aprovar el ple aquest mes de febrer i que té com a un dels principals objectius millorar la seguretat viària.

Edicions locals