Vilanova recull taps de plàstic per aconseguir una cadira de rodes motoritzada

Un nen del municipi necessita la cadira

Societat

Vilanova del Vallès

L’Ajuntament de Vilanova del Vallès col·labora des de la tardor de 2014 en la recollida de taps de plàstic solidària que ha de permetre a una família comprar la cadira de rodes motoritzada que necessita un infant del municipi.
 

La campanya ciutadana consisteix en recollir el màxim nombre possible de taps de plàstic. Aquests taps es porten a una empresa de Montornès, Reytraplast, que recicla plàstic i que en paga la seva compra
 
L’Ajuntament participa en la recollida dels contenidors de taps a tots els edificis públics del municipi. De manera que es poden trobar contenidors per a la recollida a l’Escola Bressol la Baldufa, l’Escola La Falguera, L’Escola Mestres Munguet-Cortés, l’Institut, el Centre Cultural, el Pavelló, la seu de Protecció Civil de Vilanova del Vallès i la Biblioteca.
 
A més, la presó de Quatre Camins s’ha incorporat recentment a aquest projecte solidari. El mes de febrer s’ha recollit la segona tona de taps. La darrera setmana de febrer la Brigada Municipal va anar-hi per recollir 5 contenidors amb un pes aproximat de 375 quilograms. 

Edicions locals