La Policia mata un porc senglar que es passejava pel centre de Mollet

Els agents van portar l'animal cap a la zona dels horts del Calderí on el van abatre

Societat

Mollet del Vallès

La Policia Municipal de Mollet divendres al vespre va empaitar durant més d'una hora un porc senglar pel centre de Mollet que va acabar abatent a trets a la zona dels horts del Calderí.

Divendres al vespre diversos veïns van alertar la Policia que hi havia un senglar que es passejava pels carrers del barri de l'Estació de França. Els agents el van localitzar per la zona de l’avinguda de Badalona i els carrers d’Àngel Guimerà i Immaculada.

Segons fonts municipals, la Policia va seguir el procediment recomanat per aquestes situacions i es va posar en contacte amb el cos d'Agents Rurals, que en aquells moments no tenia cap patrulla que pogués donar suport a la Policia. Els agents també van trucar al servei de protecció de la natura de la Guàrdia Civil, que va comunicar que tampoc se'n podia fer càrrec. Els agents també es van posar en contacte amb veterinaris per veure si hi havia algun producte per adormir l'animal però aquesta opció tampoc va tenir resultats.

Així els agents van dirigir el senglar cap a avinguda Llibertat amb la intenció de ficar-lo, sense èxit, dins l'aparcament de la plaça Pau Casals perquè no suposés cap risc per als vianants ni el trànsit. Tot i això, l’animal continuava desplaçant-se i, segons la Policia, va arribar a creuar la B-500 i un tram de la C-17.

Finalment, els agents van aconseguir conduir l'animal cap a la zona dels horts del Calderí on el van abatre sense que l'acció comportés cap perill per a la població, asseguren. Els agents del cos van prendre la decisió de matar l'animal davant el perill que el senglar tornés cap a la zona urbana o entrés en alguna de les carreteres que envolten el sud de Mollet com la C-17 i la C-59.

Edicions locals