El Fraikin no depèn d'ell mateix per passar als quarts de Copa EHF

Els granollerins necessiten guanyar el dissabte i esperar una carambola de resultats

Esports

Granollers

La derrota del Fraikin BM Granollers contra el TVIS Holstebro (29-24) complica la classificació pels quarts de final de la Copa EHF. Per això els de Carlos Viver necessiten guanyar dissabte contra el Sant Petersburg al Palau d'Esports i esperar una carambola de resultats per aconseguir ficar-se com un dels tres millors segons classificats dels quatre grups de la competició europea -el quart segon pitjor, no es classifica-. 

Els granollerins, tot i perdre contra el Holstebro, continuen segons classificats del grup B amb 5 punts, però són el pitjor segon classificat de la fase de grups de la Copa EHF. De fet, com a segon classificat ja ha passat als quarts de final l'Skerg del grup C amb 8 punts. Els dos equips que el BM Granollers té opcions de superar, si guanya, són el Gorenje Valenje del grup A amb 6 punts; i l'Eskilstuna Guif del grup D amb 6 punts.

Per passar ronda, Fraikin podria tenir diferents possibilitats: la principal seria la victòria contra el sant Petersburg i que un dels dos segons classificats del grup A o grup D perdin. Si això no es dóna, els granollerins hauran de treure la calculadora al Palau d'Esports. En cas de victòria i empat dels rivals al segon lloc, s'haurà de consultar la diferència de gols. Aleshores, el Gorenje és de +20, de l'Eskilstuna és de +7 i del Granollers és de +1. Per aconseguir la classificació els de Granollers haurien de guanyar de més de 7 gols per assegurar-se no tenir la pitjor diferència. El cas més complicat seria la classificació amb un empat del BM Granollers, i una derrota de l'Eskilstuna, ja que aquest hauria de perdre per més de 7 gols.

En qualsevol cas, el Fraikin Granollers disputarà el partit contra el Sant Petersburg coneixent si té opcions de passar o no. Això serà possible perquè l'Eskilstuna jugarà divendres al vespre a la pista del darrer classificat del seu grup, el KSE, que fins ara ha sumat 3 punts i no té res en joc.    

Edicions locals