Santa Maria de Palautordera serà l’escenari del programa Divendres de TV3

L’equip del programa s’instal·larà al municipi del 23 al 25 de març per fer-hi tardes en directe

Societat

Santa Maria de Palautordera

La ruta del presentador del programa Divendres de TV3, Espartac Peran, farà parada a Santa Maria de Palautordera els dies 23, 24 i 25 de març per donar a conèixer la història, la cultura i la gastronomia palauenques. Dilluns 23, el programa emetrà en directe des de la Font dels Enamorats del barri del Temple, i dimarts 24 i dimecres 25 de març ho farà des de la Plaça de la Vila.

Durant la seva estada, l’equip del programa parlarà de la Mostra de Cuina Casolana que es va celebrar en la darrera Festa Major de Sant Proget i repassarà la cuina tradicional del municipi. També donarà veu als Botonaires Associats de Palautordera i als participants del concurs de paletes de l’Aplec del Remei. El Mag Edgar també farà acte de presència amb un dels seus números de màgia.  A més, com acostuma a ser habitual al programa, l’escriptor Màrius Serra descobrirà la forma de parlar dels palauencs, i el veí  Eduard Clavé mostrarà tres racons imprescindibles del municipi: el poble, el Camí dels molins i el Camí del Pont Trencat.
 
Cares populars
 Durant aquests tres dies, pel plató mòbil de Divendres desfilaran cares molt conegudes pel públic català. Carme Ruscalleda, Martí Boada, Xevi Verdaguer, Sílvia Solé, Gerard Quintana, Lluís Foix, Pilarín Bayès i el pallasso Tortell Poltrona seran els convidats de l'estada del programa a Santa Maria de Palautordera.

Edicions locals