El Fraikin es vol refer de l'empat contra l'Helvetia amb el Puente Genil

Els de Granollers juguen la Lliga Asobal aquest dissabte a les 17 h al Palau d'Esports

Esports

Granollers

El Fraikin BM Granollers intentarà fer pagar els plats trenacts de l'empat contra l'Helvetia Anaitasuna amb el Puente Genil aquest dissabte al Palau d'Esports a les 17 h. Tot i això, els granollerins continuen aspirant al segon lloc que ocupa el Naturhouse la Rioja amb 3 punts de marge. 

L'empat del Fraikin contra l'Helvetia Anaitasuna va fer mal després d'encaixar l'eliminació de la Copa EHF el cap de setmana passat. Tot i aquesta circumstància, el conjunt de Carlos Viver necessita centrar la mirada a la Lliga Asobal i continuar consolidant el tercer lloc, que ara ocupa amb 33 punts, i seguir perseguint el segon, el Naturhouse la Rioja amb 36 punts.

Per aquest motiu els de Granollers necessiten una victòria contra el proper rival al Palau d'Esports, el Puente Genil, que ocupa el setè lloc amb 21 punts. Al partit de la primera volta el Fraikin va haver d'aplicar-se de valent per sumar una victòria ajustada, 25-26. El conjunt granollerí recupera José de Toledo i Pejanovic per aquest compromís. El partit es disputarà a les 17 h el dissabte. 
 

Edicions locals