Albert Pla, Joan Garriga, Quimi Portet i Refree inauguren el Festival del Circ Cric

El concert familiar d'aquest dissabte enceta el cicle que també comptarà amb un ampli repertori circense i els espectacles de Sílvia Pérez Cruz i la Troba Kung-Fú

Cultura

Sant Esteve de Palautordera

El Festival del Circ Cric al Montseny arrenca la sisena edició amb un concert familiar aquest dissabte (18 h) que aplega amics del circ com Albert Pla, Joan Garriga, Quimi Portet, Judit Farrés, Oriol Mateu, Pep Pascual, Raül Refree i Tortell Poltrona, amb l'acompanyament musical de Quimi Saigi i Arnau Figueres. El preu de l'entrada és de 10 euros per a adults i 5 per a infants.

Aquest espectacle especial recuperarà cançons infantils, així com cançons del repertori de cadascú perquè tothom se les faci seves.

Diumenge (12 h) Tortell Poltrona i el Circ Cric presentaran Bemoll sostingut, premiZirkòlika 2014 al Millor Espectacle de Circ en Carpa. L'espectacle es podrà veure en altres sessions fins al 19 de juliol, quan clourà el festival.

El certamen del Montseny acull un ampli programa de propostes circenses, així com alguns espectacles musicals, com el de Síllvia Pérez Cruz i Toti Soler, Manu Guix i la Troba Kung-Fú.

Edicions locals