El FS Granollers Can Bassa campió de Territorial i ascens a la Primera Nacional

L'Ajuntament de Granollers fa una recepció institucional al primer equip granollerí

Esports

Granollers

El CEFS Granollers Can Bassa s'ha proclamat campió del grup A de la Primera Territorial de la Federació Catalana de Futbol Sala i la propera temporada disputarà la Primera Nacional, que és la segona màxima categoria catalana. Aquest dilluns el conjunt granollerí va rebre una recepció institucional a l'Ajuntament de Granollers per l'exit assolit.

El Granollers Can Bassa és nou equip de Primera Nacional des de fa unes setmanes i va assolir el títol de lliga de la Primera Territorial, al grup A, fa uns dies després de guanyar l'Enlleura't Mataró per 1-0. Els granollerins van assolir la fita del títol del campionat quan encara faltaven quatre jornades per acabar la temporada. D'aquesta manera els de la capital vallesana signen una temporada dolça amb l'ascens i el trofeu de campions. Degut a l'èxit, l'Ajuntament granollerí va fer una recepció institucional al primer equip aquest dilluns  

Recepció institucional a la natació sincronitzada 

Aquest dilluns l'Ajuntament de Granollers va fer una doble recepció institucional. A banda del CEFS Can Bassa Granollers, l'administració va rebre a les esportistes de la natació sincronitzada del Club Natació Granollers que van obtenir medalles en els Campionats d'Espanya júnior i sènior. 

Edicions locals