Mans Unides organitza un concert a Granollers per recaptar fons per al seu projecte a Mauritània

L'ONG ha convidat la Cobla Contemporània, que enguany fa 20 anys

Cultura

Granollers

Mans Unides celebra aquest diumenge (18 h) a la parròquia de Sant Esteve de Granollers un concert solidari a benefici del projecte cultural que desenvolupa a Mauritània. Hi actuarà la Cobla Contemporània, que aprofitarà l'esdeveniment per celebrar el seu 20è aniversari.

L'ONG té previst per aquest 2015 la construcció de dos centres preescolars a Kaedi, Mauritània, equipats amb despatx, cuina, magatzem i tancament. Per aquest motiu, destinarà tots els beneficis del concert (cada entrada val 6 euros) a la posada en marxa dels centres educatius.

No és casual que l'ONG hagi convidat la Cobla Contemporània. El febrer de 2007, Mans Unides i la formació musical van arribar a un acord de col•laboració, el qual anunciava que els guanys de la venda dels enregistraments de la cobla anirien destinats a assolir una part del finançament del projecte de construcció d’una escola de primària a Kadugau, Senegal. Des de llavors, els músics de la formació han actuat a nombrosos concerts solidaris organitzats per l'ONG.

Edicions locals