El Fraikin ajorna el tercer lloc d'Asobal matemàtic una jornada

Els granollerins van anar a remolc a la pista del Port Sagunt i van perdre 30 a 27

Esports

Granollers

El Fraikin BM Granollers es va veure obligat a ajornar com a mínim una jornada més el tercer lloc matemàtic d'Asobal després de perdre contra el Port Sagunt (30-27). A falta de quatre partits per acabar el campionat, els granollerins tenen 37 punts, mentre que l'Helvetia Anaitasuna i el Frigoríficos Morrazo, són quart i cinquè respectivament, amb 30 punts.

El Fraikin va perdre a la pista del Port Sagunt en un partit que sempre va anar a remolc. Els granollerins no van trobar mai el seu joc dins la pista i en diversos compassos del joc els locals van assolir rendes de 8 o 7 gols. Els de Carlos Viver van marxar al descans 15 a 11 en contra, i el final del partit es va tancar 30 a 27. El jugador local Aidenas Malasinskas va ser un malson pels granollerins, que va ser el màxim anotador del partit amb 12 gols. 

Amb la derrota, els granollerins ajornen el tercer lloc matemàtic de la lliga d'Asobal. Tot i perdre, els granollerins, amb 37 punts, es beneficien de la derrota del Frigoríficos Morrazo, que empata amb l'Helvetia Anaitasuna amb 30 punts. D'aquesta manera en el proper partit els granollerins tenen una nova oportunitat per assolir el tercer lloc matemàtic. El Fraikin rep dissabte al Palau d'Esports el Blada Huesca, 9è classificat amb 23 punts, a les 17.30 h.

Edicions locals