Daniel Higiénico presenta en concert la seva novel·la 'El paseo infinito'

Aquesta nit, el barceloní actuarà al bar Tarambana de Cardedeu (22:45 h)

Cultura

Al llarg de tot el cap de setmana s’han organitzat molts activitats més com l’actuació de ‘Tritok’, el concert amb ‘Donallop’ o la projecció de la pel·lícula ‘Ombres’. 

Aquesta nit, Daniel Soler, més conegut com a Daniel Higiénico, presentarà en concert la seva novel·la El paseo infinito, una obra on el personatge és abandonat pel seu autor i s’afronta a l’espai en blanc. Ho farà al bar Tarambana de Cardedeu.

Soler és un artista pràcticament inclassificable; els seus temes destaquen per unes lletres enginyoses, políticament incorrectes i irreverents i pel seu radical eclecticisme musical. En moltes ocasions les seves actuacions s’acosten més al teatre que a la cançó. És un artista polifacètic que destaca fonamentalment com a cantant, actor i compositor, i ara també com a escriptor. Va passar gran part de la seva vida a Palma de Mallorca, on va començar la carrera musical el 1990.

Durant aquest cap de setmana, el bar Tarambana també organitza altres activitats culturals. El dissabte es projectarà la pel·lícula Ombres (20 h) del vallesà Enric Vilageliu. La pel·lícula, està basada en la novel·la I només era la seva ombra d’Alba Nogueras, que va escriure com a projecte del seu treball de recerca. La pel·lícula l’ha dirigida Enric Vilageliu, i ha estat finançada gràcies als pressupostos participatius de joventut de Santa Eulàlia de Ronçana.

Dissabte també hi haurà un concert amb Donallop, un duet  mallorquí que formen Joana Pol i Pere Bestard. Un grup caracteritzat per la força i la màgia onírica dels seus directes, que des de 2012 s’han convertit indubtablement en una  de les bandes amb més activitat i ressò de l’illa. El duet va acompanyat acompanyament de noves textures a càrrec de Joan Colomar al violí i Miquel Bennassar al violoncel

Per acabar el cap de setmana, hi haurà la proposta del grup del Tritok. El diumenge a la tarda (18 h), el grup format per Rafa Mendez, Danio Catanuto i Dado Lucani oferiran un espectacle on la dansa en serà l'eix central. Tritok vol fer coexistir el llenguatge de la dansa amb l’energia i la gran experiència del Rafa Mendez, ballarí de claqué del conegut grup Kamut Band amb els temes del Danio Catanuto, pianista i compositor italià.

Edicions locals