Tomàs Elias i els germans Castells guardonats amb la Creu de Terme

El guardó de la Creu de Terme és la màxima distinció de Cardedeu

Societat

L’acte es va celebrar a la Sala de les Columnes de l’Ajuntament de Cardedeu i va aplegar al voltant de 200 familiars i amics dels tres guardonats. 

Tomàs Elias, Josep Castells i Jordi Castells van rebre el passat dissabte el guardó de la Creu de Terme, la màxima distinció del municipi, en un acte emotiu amb familiars i amics. L’acte va tenir lloc a la Sala de les Columnes de l’Ajuntament de Cardedeu, el passat dissabte. 

Elias va rebre el reconeixement per la seva tasca voluntària, desinteressada i altruista com a membre i impulsor d’algunes comissions encarregades de l’organització d’activitats culturals rellevants al municipi, entre les quals es destaquen els inicis de l’actual Fira de Sant Isidre, els Tres Tombs i la Cavalcada de Reis.

Josep i Jordi Castells van estar guardonats per la seva trajectòria professional com a escenògrafs  en el món de les arts escèniques i de la museografia, per la seva implicació i aportació al món cultural local de Cardedeu i per la seva tasca com a ambaixadors internacionals de Cardedeu.

Edicions locals