Es constitueix la Plataforma d’Afectats per les Multes de les Franqueses

Dilluns es va celebrar la primera assemblea on hi van assistir una trentena de persones

Política

les Franqueses

El 12 de maig es va constituir la Plataforma d’Afectats Per les Multes de Les Franqueses (PAPM-LF) que com a primera mesura va adreçar una queixa al Síndic de Greuges en què es demanava la seva intervenció davant de l’ajuntament per anul·lar totes les multes que s’han posat arrel del control fotogràfic a alguns semàfors del municipi i aconseguir que els afectats no perdin punts del carnet de conduir. 

Aquesta plataforma s’ha constituït en una Associació amb uns estatus propis, les finalitats del qual són “defensar els interessos de veïns i usuaris, promoure la participació associativa als assumptes d’interès general i l’exercici de la participació ciutadana”.

L’acte de presentació de l’associació va tenir lloc dilluns i hi van assistir una trentena de persones. Els reunits van aprovar els estatuts de la plataforma i entre les seves finalitats van fer constar un punt que té com a intenció “ajudar i recórrer multes que s’han generat per negligència dels governants o que s’hagin produït antidemocràticament amb finalitats recaptatòries per part de l’administració pública o consistori”.  

També van criticar l’acord de l’ajuntament de Les Franqueses que anul·lava unes multes i van confegir un imprès per a que pugui servir de model a tots els afectats que vulguin recórrer les sancions que els hagin estat imposades. Aquest imprès és troba a disposició de tots els interessats, de forma gratuïta, al despatx dels advocats Morera i Bartolín, situat al carrer d’Enrique Granados, núm. 18, de Granollers.

Edicions locals