Arriba la 3a edició del festival de teatre infantil FITKAM

Tindrà lloc el 30 i 31 de maig a espais interiors i exteriors de Montmeló

Montmeló acull aquest cap de setmana la 3a edició del festival de teatre infantil FITKAM, que enguany donarà més protagonisme als espectacles per a nadons de 0 a 3 anys. A més, el públic jove descobrirà un teatre creat especialment per a ell, amb propostes dins el festival de Teatre per a joves. També es donarà suport a companyies emergents, que s’inicien amb el seu primer muntatge dins de les arts escèniques infantils, convidant-ne a dues a mostrar el seu treball.

Montmeló celebra la 3a edició del Festival Infantil de Teatre Kacu Mensi a Montmeló (FITKAM), un festival d’arts escèniques destinat a les famílies, infants i joves, que se celebra anualment a aquest municipi. Es tracta d'una iniciativa impulsada per l’Associació Kacu Mensi, en col·laboració amb l’Ajuntament de Montmeló.

Tots els espectacles presentats pertanyen a companyies membres de l’Associació de Professionals del Teatre Infantil i Familiar Kacu Mensi, així com a companyies que no són sòcies però que estan representades per empreses que sí que formen part de l’Associació i companyies emergents convidades pel Festival. La programació, que actualment està en procés de disseny, estarà formada per tot tipus d’espectacles destinats a públic infantil i familiar en totes les seves disciplines.

El Festival es consolida com a referent del teatre familiar i infantil amb el principal objectiu de ser un aparador de les noves propostes dins el marc de les arts escèniques per a professionals del sector. Dins del FITKAM es representarà teatre, màgia, musicals, conta-contes, titelles, cercaviles i dansa, entre d'altres variades disciplines ompliran els diferents escenaris del FITKAM: la Sala Polivalent. el teatre L'Agrupa, el Casal d'Avis, el carrer Major, els jardins de la Torreta, entre d'altres.  

Com a novetats d'aquesta tercera edició es donarà més protagonisme als espectacles per a nadons de 0 a 3 anys, el públic jove podrà descobrir un teatre creat especialment per a ell, amb propostes dins el festival de Teatre per a joves i es recolzarà a companyies emergents, que s’inicien amb el seu primer muntatge dins de les arts escèniques infantils. 

El FITKAM va néixer l’any 2013 amb la voluntat de convertir-se en una gran festa del teatre infantil i familiar a més de ser un espai on donar visibilitat als espectacles d’artistes, companyies i de productores especialitzades en aquest públic. Segons l'organització del festival, la primera edició va acollir al voltant de 4.000 persones i a la segona edició van arribar a 4.500 assistents. 


 

Edicions locals