Cap de setmana de música brasilera al Tarambana de Cardedeu

Namina i Greta Panettieri hi actuaran durant el cap de setmana

Cultura

Cardedeu

Nascuda a Barcelona, de pare català i mare brasilera, Namina proposa un repertori que consta de cançons pròpies en català, portuguès i anglès, amb la poesía com a eix central. Presentarà el seu disc Orlando el divendres (22.45 h) al Tarambana de Cardedeu i ho farà acompanyada de Pepo Doménech al contrabaix.

Dissabte, a les 22 hores, hi haurà un altre concert d’arreels brasileres amb Gretta Panettieri, una artista amb una gran trajectòria a l’escena del jazz internacional pel seu destacat virtuosisme vocal i l’impressionant eclecticisme musical. El Chorando Trio l’acompanyarà per interpretar plegats temes populars de Brasil i choro, gènere instrumental de ritme vibrant i alegre que combina el virtuosisme i la improvisació jazzística.
En formació de guitarra, piano i percussió interpreten composicions de Pixinginha, Jacob do Bandolin així com d’altres autors brasilers com Hermeto Pascoal o Gismonti.

Guitarres i cor infantil

Divendres, i canviant de registre, la Coral Infantil “Refila” de Vilamajor i el grup de guitarres infantil del Centre Civic “El Pi Novell” de Sant Pere de Vilamajor, oferiran una actuació realitzada per joves intèrprets, a les 17.30 hores. Tots ells estaran dirigits pel músic Albert Roldán. 

Edicions locals