Pamela Isus, d’ERC, serà la nova alcaldessa de Sant Pere de Villamajor

El partit va dignar un acord de govern per la propera legislatura 2015-2019 amb el PSC i Independents de Sant Pere (ISP)

Política

Sant Pere de Vilamajor

Després de gairebé 10 dies de converses, amb totes les formacions polítiques de Sant Pere, inclosa CiU actual soci de govern, amb l’actual alcalde Martí Artalejo i la presidenta local Susana Martori, es va signar, dimecres, l’acord de govern de cara a la propera legislatura que estarà formada per 6 regidors amb Pamela Isus com a alcaldessa. 

A partir del dia 15 es treballarà conjuntament en la organització de l’ajuntament per establir les diferents regidories. En l’acord és recull el compromís de treballar per la independència de Catalunya

“Crec que formarem un bon equip de govern, que treballarà per a les persones i que defensarà els valors de solidaritat, transparència, honestedat, rigor i esforç dels que nosaltres ja fa anys que hem fet bandera. Vivim  en una època de desconcert polític, nacional i de país i es necessiten lideratges forts i pobles valents. Nosaltres en serem un” declara Pamela Isus, nova alcaldessa de Sant Pere.

El pacte deixa oberta la possibilitat d’afegir alguna formació més si així és decideix per unanimitat dels integrants durant els propers quatre anys. 

Edicions locals