La Granollers Cup dels rècords baixa el teló

El KH-7 BM Granollers i el BM la Roca, protagonistes en la 17a edició amb tres i dos finals guanyades respectivament

Esports

Granollers, Roca del Vallès, la

Quatre dies intensos de competició, del 24 al 28 de juny, i més de 1.000 partits entre Granollers, Canovelles, les Franqueses i Vilanova del Vallès. La Granollers Cup dels rècords baixa el teló de 2015 amb la satisfacció de completar la millor edició de les 17 que s'han fet per nombre d'equips, 347, i de participants, uns 4.200. A més, els resultats vallesans acompanyen amb tres victòries del KH-7 BM Granollers i dues del BM la Roca. 

Els equips vallesans del KH-7 BM Granollers i BM la Roca s'han repartit gairebé les finals, disputades el diumenge al Palau d'Esports, i els campions de les deu finals disputades de la Granollers Cup. En vuit de les deu finals hi havia representació vallesana –set del club amfitrió i granollerí, i quatre del roquerol–. De fet, tres finals van ser completament vallesanes amb victòries infantil masculí i femení del KH-7 BM Granollers i l'aleví masculí del BM la Roca. Els altres equips vallesans campions van ser l'aleví femení granollerí i el cadet masculí roquerol. La resta de campions van ser el cadet femení del San Sebastián de los Reyes, el juvenil masculí de l'Ystad IF de Suècia, el juvenil femení de l'handbol Sant Vicenç (contra el BMG); el júnior masculí de l'ASO Rock Kings de Nigèria (contra el BMG); i el júnior femení Skanela de Suècia (contra el BMG).

Tot i acabar la competició, la Granollers Cup per primer cop continua amb un calendari d'activitats. Aquest dimarts, 30 de juny, hi hauran dos partits d'exhibició al Palau d'Esports. A les 12 h es jugarà un compromís cadet entre la selecció de Lió i el KH-7 BM Granollers; i a les 18.30 h el partit júnior entre la selecció de Qatar i el KH-7 BM Granollers. A més, a les 21 h es tancarà la Granollers Cup amb el sopar del voluntari al mateix Palau d'Esports. 

Edicions locals