Tallada l'AP-7 a Mollet durant gairebé una hora per un xoc entre dos camions

A les 19.30 h ja s'havia reobert al trànsit un carril en direcció a Tarragona, però se'n mantenien tres de tallats

Societat

Mollet del Vallès

Un accident de trànsit entre dos camions a l'autopista AP-7 ha provocat llargues cues aquesta tarda de dilluns en sentit Tarragona. L'avís de l'accident s'ha produït a les 18.31 h, quan un camió n'ha encalçat un altre per darrere al quilòmetre 140 de la via, a l'altura de Mollet. L'accident ha causat un ferit de consideració que ha estat traslladat en helicòpter a l'Hospital de Sant Pau.

El ferit, que ha estat traslladat en un helicòpter medicalitzat del Servei d'Emergències Mèdiques a l'Hospital de Sant Pau, és el conductor del camió que ha envestit per darrere una bóta de gasoil buida que circulava en el mateix sentit. No hi ha més constància de persones ferides en l'accident.

Arran del xoc s'ha tallat al trànsit durant gairbé una hora aquest tram d'autopista en direcció Tarragona, però a les 19.30 h ja s'havia obert un carril de circulació. Inicialment s'ha generat mig quilòmetre de cua, i posteriorment s'ha arribat fins a un quilòmetre de retencions en els dos sentits de circulació.

En l’accident hi han intervingut vuit patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, una ambulància i un helicòpter del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).


Edicions locals