El rival del Fraikin a l’Internacional de Granollers serà el Fenix Tolouse

El torneig granollerí es disputarà el dimecres 26 d'agost al Palau d'Esports

Esports

Granollers

El Fraikin BM Granollers comença a confeccionar la pretemporada 2015-2016 i un dels primers partits que ja s’han confirmat ha estat el Torneig Internacional Granollers, que es disputarà el proper 26 d’agost al Palau d’Esports contra el Fenix Toulouse de França.

L’equip francès juga a la Divisió d’Honor, la màxima categoria, i la temporada passada va acabar al 10è lloc de la lliga. Entre els seus jugadors hi ha el recent incorporat exgranollerí, Álvaro Ruiz, que significarà el seu primer retorn des que va deixar el Fraikin en acabar l’actual curs.

Uns dies abans, el 22 i 23 d’agost, el Fraikin ha confirmat la seva presència al campionat de França Trophée Morbi’Hand. Els granollerins s’enfrontaran contra els equips francesos del Nantes i el Saint Raphael, i amb el conjunt eslovè del Celje.

Tercera ronda de la Copa EHF
El Fraikin Granollers ja ha desvetllat una de les incògnites fins ara de la temporada 15-16: jugarà directament la tercera ronda de la Copa EHF. L’anada serà el 21 o 22 de novembre, i la tornada, el 28 o 29 de novembre. Si passa la ronda, jugaran la fase de grups.

Edicions locals