Tres jugadors del Fraikin BM Granollers al Mundial júnior de Brasil

Arnau Garcia i Marc Cañellas juguen amb Espanya i Zé Toledo amb la selecció amfitriona

Esports

Granollers

Tres jugadors del Frikin BM Granollers disputaran el Mundial júnior de Brasil, que va començar el 19 de juliol i acabarà el 3 d'agost. Arnau Garcia i Marc Cañellas, han estat convocats per la selecció esppayola, mentre que Zé Toledo, jugarà amb l'amfitriona.

La selecció d'Espanya està al grup B i s'enfrontarà a Romania, Sèrbia, Qatar, Angola i Portugal. Espanya defensa la plata aconseguida al Mundial 2013 de Bòsnia Hercegovina, en el qual va jugar Ferran Solé i Gonzalo Porras, fitxatge del Fraikin 2015/16 i que va ser inclòs al 7 ideal del torneig com a millor pivot. De fet, el primer partit de la selecció epsanyola serà aquest dilluns contra Qatar (!9 h). Per la seva banda, Brasil, que ja va jugar ahir el seu primer partit amb victòria contra el Japó (31-30), està al grup D i la resta d'equips són Egipte, Noruega, Alemanya i Uruguai.

Pep Blanchart a Brasil
La IHF (International Handball Federation) torna a encarregar a Pep Blanchart, gerent del BM Granollers, la supervisió organitzativa d'una seu de Mundial, com ja va fer en el passat campión del Món absolut a Qatar. En aquesta ocasió és al Mundial Júnior de Brasil i amb la seu de principal, la ciutat d'Uberlândia (estat de Minas Gerais), que acollirà els partits dels grups A i B, i les eliminatòries (inclosa la final del torneig).

Edicions locals