Tres detinguts i ferits en una baralla després d'un partit de futbol

Tres dels implicats presentaven ferides d'arma blanca i van haver de ser traslladats a centres hospitalaris

Societat

Montornès del Vallès, Vilanova del Vallès

Una discussió entre un entrenador i un dels seus jugadors durant les 24 Hores de Futbol de Vilanova del Vallès va propiciar dos enfrontaments més diumenge i dilluns que van acabar amb diversos ferits d'arma blanca i tres detinguts. Ara la policia busca una quarta persona implicada en els fets.

La policia local de Montornès va detenir dilluns al vespre tres persones implicades en una baralla al carrer Federico García Lorca de la població. Els detinguts, de 27, 31 i 40 anys, van ser detinguts després d’una baralla que va acabar amb diversos ferits d’arma blanca. Ara la policia busca un quart implicat, germà d’un dels detinguts, identificat gràcies a la col·laboració dels veïns.

Segons sembla, l’origen del conflicte es remunta a la matinada de dissabte a diumenge, quan es va produir una discussió entre un entrenador i un dels seus jugadors durant les 24 Hores de Futbol celebrades a Vilanova del Vallès. L’endemà, diumenge, cap a les 19.30 h, hi va haver un nou enfrontament entre les mateixes persones en un bar a la confluència dels carrers Llibertat i Federico Garcia Lorca. La baralla no va produir ferits, però va requerir la presència de la policia i els implicats van ser denunciats per una infracció administrativa.

Dilluns al vespre l’episodi es va tornar a repetir al mateix carrer. Aquesta vegada les tres persones implicades presentaven ferides d’arma blanca, per la qual cosa van ser traslladades a diversos centres hospitalaris custodiades pels Mossos d’Esquadra (dos a l’Hospital de Granollers i un al de la Vall d’Hebron de Barcelona).

Edicions locals