Una desena de vallesans formen part de la llista de la CUP-Crida Constituent per a les eleccions del 27S

Es van proposar durant les diferents Assemblees per la Ruptura realitzades al Vallès Oriental i el Baix Montseny

Política

Cardedeu, Figaró-Montmany, la Garriga, Granollers, Llinars del Vallès, Mollet del Vallès, Santa Maria de Palautordera

Un total de 10 persones vinculades al Vallès Oriental i el Baix Montseny formen part de la candidatura de la CUP-Crida Constituent per a les properes eleccions del 27S a la circumscripció per Barcelona. Tal com es va anunciar durant el procés de primàries obertes realitzat a finals de juliol, Lluc Vinyes, del Figaró, i Ester Rocabayera, de la Garriga, formen part de la llista amb els números 17 i 22 respectivament.  

També conformen la candidatura per la demarcació de Barcelona Juanma Rojas (de la Garriga, número 27), Fidela Frutos (Llinars del Vallès, número 36), Txus Carrasco (Mollet del Vallès, número 37), Maria Oliver (Granollers, número 40), Mercè Solé (Mollet del Vallès, número 52), Hug Luchetti (Cardedeu, número 57), Roser Homs (Cardedeu, número 66) i Jordi Pueyo (Palautordera, número 67).

Les persones de la comarca que formen part de la candidatura es van proposar durant les diferents Assemblees per la Ruptura realitzades al Vallès Oriental i el Baix Montseny des del mes de gener fins al juliol. En la confecció de l'ordre a les llistes de les diferents circumscripcions s'ha tingut en compte criteris com la representació territorial així com la disposició en format cremallera (alternant dona-home).

Per reforçar la llista entre els candidats que tanquen la llista per Barcelona hi són presents el jurista August Gil Matamala, la politòloga catalano-mexicana Eunice Romero, l'antropòleg Manuel Delgado, l'actor Sergi López, l'exregidora Roser Veciana, el llaurador maresmenc Pep Riera – fundador d'Unió de Pagesos–, el cantautor Cesk Freixas o l'esportista Oleguer Presas.

Edicions locals