Mollet retransmetrà els plens pel web municipal a partir d'aquest dimecres

La mesura forma part de l'Acord per Mollet, signat el passat mes de juliol per tots els grups amb representació al consistori

Política

Mollet del Vallès

L’Ajuntament de Mollet ha convocat per aquest dimecres a la tarda (19 h) un ple extraordinari per fer el sorteig de les persones que formaran part de les meses electorals per a les eleccions al Parlament del 27 de setembre. Més enllà d’aquest tràmit, el ple presentarà una novetat significativa. Serà la primera vegada que el ple es podrà seguir en directe a través del web municipal.

La retransmissió del ple municipal a través d'internet és una llarga reivindicació d'alguns partits de l'oposició del ple municipal i, alhora, és una de les actuacions previstes en l’anomenat Acord per Mollet, signat per tots els grups amb representació al consistori el passat mes de juliol, en què, entre altres coses, recollia la "necessitat d’avançar en la implantació de les tecnologies de la informació i la comunicació i aprofitar els avantatges que aporten en la millora de la gestió i els serveis públics".

Així, a partir d'ara, per seguir els plens en directe a través del web municipal, només caldrà accedir al web www.molletvalles.cat i clicar en l’accés directe que hi haurà a la pàgina principal. L’enllaç estarà operatiu quan comenci la sessió plenària.

Edicions locals