Santa Maria celebra les festes de la patrona amb una arrossada

Santa Maria de Martorelles celebrarà divendres una arrossada de germanor per commemorar les festes de la patrona. Durant el cap de setmana també es farà una cantada d'havaneres, una caminada popular i el concurs de pastissos.

Cultura

Santa Maria de Martorelles

La programació començarà a les 11 del matí amb una ofrena floral a la plaça de l’Església per commemorar la Diada Nacional. I, ja a les 14 h, serà el dinar popular a la pista de la Societat Coral La Flor. El mateix espai acollirà, a les 16.30 h, rom cremat i una actuació d’havaneres de la mà d’A tota vela. Aquesta és una formació de Sant Feliu de Codines que va aparèixer el 2005 tot prenent relleu a Quatre vents.
Els actes en honor a la patrona continuaran diumenge amb una caminada popular. El biòleg Rafael López farà una visita guiada per l’entorn del municipi. Se sortirà a les 9 del matí de la plaça Joan Matons en direcció a la font Sunyera. Els assistents seguiran cap a la font de Sant Domènec i el Ca, la font de la Teula, la font de la Mercè, Can Girona, el cementiri i es tornarà a Santa Maria. El recorregut és de 7,3 quilòmetres i tindrà una durada de més de dues hores.
La gresca acabarà amb el tercer Concurs de pastissos a la pista de la Societat Coral La Flor (17 h). També es faran jocs

Edicions locals