Territori licita l’ampliació de l’enllaç entre l’autopista i la C-17 a Parets

La millora d’aquest tram té un pressupost d’un milió d’euros i podria estar enllestit l’estiu que ve

Societat

Parets del Vallès

El Departament de Territori i Sostenibilitat desdoblarà el ramal d’accés a la C-17 pels vehicles que provenen des de l’AP-7 i la C-33 en direcció Vic. De fet, aquest dimecres s’ha obert la licitació de les obres.

L'actuació que consisteix en l’ampliació del ramal d’accés ja existent a dos carrils de 3,5 metres d’amplada, un voral exterior de 2,5 metres i un voral interior d’1 metre. Les obres inclouen també unes pantalles acústiques d’uns 300 metres de longitud per protegir la Torre dels Cellers. Actualment aquest tram d’accés és d’un sol carril i això provoca problemes de congestió sobretot a les hores punta.

L’actuació també preveu la reposició de l’enllumenat, la millora del drenatge i la senyalització. A més, es preveu la revegetació dels talussos i la desviació dels diferents serveis elèctrics i de telecomunicacions.

Les obres licitades ara, per valor d’un milió d’euros, es preveu que s’adjudiquin aquesta tardor i que s’iniciïn a finals d’any o principis del 2016. El termini estimat d’execució serà de quatre mesos.

Edicions locals