El Fraikin busca la primera victòria a domicili a Pamplona

L'equip de Carlos Viver juga el dissabte a partir de les 20.30 h

Esports

Granollers

El Fraikin BM Granollers buscarà a Pamplona la seva primera victòria a domicili (dissabte, 20.30 h). Després de guanyar en el debut de la Lliga Bauhaus Asobal davant la seva afició, vol seguir la línia positiva lluny del Palau d’Esports.  

Això sí, la victòria contra el Puente Genil va ser suada de valent fins al final del partit. De fet, a la mitja part l’electrònic granollerí estava empatat i no va sentenciar fins a l’últim sospir del partit. Pràcticament sobre la botzina va marcar David Resina per guanyar per la mínima expressió. Una resultat ajustat però que val sumar els dos primers punts i encetar la competició regular amb victòria, que sempre ajuda. A més, s’hi afegia l’esforç dramàtic de tres dies anteriors per la Supercopa d’Espanya contra el totpoderós Barça.
Amb una setmana de descans, Carlos Viver ha pogut preparar de la millor manera el partit contra l’Helvetia Anaitasuna.

Viver prepara el partit contra un equip que també ha tastat el perill del Barça, ja que en la primera jornada l’Anaitasuna va caure contra els blaugranes al pavelló barceloní. Això sí, va sortit amb una d’aquelles golejades complicades de pair (38-23). Es dóna la circumstància que tots dos equips viuen una setmana de presentacions: el BMG amb la foto oficial a les instal·lacions del patrocinador principal, el Fraikin, el dimecres; mentre que els de Pamplona faran la seva presentació amb el partit.

Edicions locals