El Fraikin recorda 'Pepelu' en la victòria a Pamplona

Els granollerins guanyen amb comoditat a domicili contra l'Helvetia Anaitasuna (22-31)

Esports

Granollers

El Frakin BM Granollers va tenir un gest d'honor amb l'exjugador, José Luis Pérez Canca 'Peplu'. L'equip va dedicar la victòria contundent contra l'Helvetia Anaitasuna (22-31) al jugador mort, de càncer als 44 anys, fa uns dies i que va defensar la samarreta granollerina del 2003 al 2008 al Palau d'Esports, entre d'altres equips de la Lliga Asobal.

L'equip de Carlos Viver no va donar respir als de Pamplona i al primer quart d'hora ja guanyava amb una avantatge de 10 gols, 3 a 13. El Fraikin va posar l'automàtic dins la pista gràcies al bon joc dels brasilers Teixeira, màxim golejador dle partit amb 7 gols, i De Toledo, destacat amb 6 gols.

Al descans s'arribava amb 7 gols d'avantatge, 13 a 20, i a la represa continuava el bon joc visitant, que en cap moment va deixar apropar-se als locals a l'electrònic. La victòria es va assegurar amb un contundent resultat, 22 a 31. Amb els 2 punts a la seva casella, el Granollers colidera la lliga Bahaus Asobal amb Barça i Ntaurhouse La Rioja.

El pròxim partit del Fraikin BM Granollers serà aquest dissabte al Plaau d'Esports contra el conjunt valencià del Puerto Sagunto (20.30 h).

Edicions locals