El Cub, espai d'assaig musical de Roca Umbert, convoca una beca de residència per a grups novells

El guanyador podrà assajar a meitat de preu durant un any de residència i enregistrar gratuïtament el seu treball

Cultura

Granollers

El Cub. Espai d'Assaig Musical, equipament municipal situat a Roca Umbert  que gestiona l'associació Rumb, convoca la primera beca de residència per a grups novells de Granollers i comarca. L'objectiu és facilitar l'accés de les formacions musicals joves a un local d'assaig per al període d'un any, durant el qual enregistraran, de manera gratuïta, el seu treball i el penjaran en diverses plataformes en línia de música en streaming. El grup guanyador gaudirà d'un descompte del 50 % en el preu habitual de lloguer dels bucs d'assaig.

Els grups interessats tenen fins al dia 14 d'octubre per presentar-se a la convocatòria. Hi poden optar formacions novelles, col·lectius i joves creatius que vulguin desenvolupar un nou projecte musical o bé consolidar-ne un d'existent. La majoria dels components hauran de tenir entre els 16 i 20 anys. La residència es desenvoluparà entre l'1 de novembre d'enguany i l'1 de novembre de 2016, i mentre duri, l'equip de Cub assessorarà el grup en matèria de producció musical. En acabar, s'enregistrarà el treball i es penjarà a les plataformes Spotify, Deezer i Bandcamp.  

Per optar a la beca de residència, caldrà presentar un dossier informatiu. Les bases es poden consultar aquí.

El jurat, format per un músic resident al Cub, dos professionals independents del món de la música i membres de l'associaicó Rumb, anunciaran  el guanyador de la beca el 28 d'octubre, a través de les pàgines www.rocaumbert.cat i www.rumb.cat

Edicions locals