Endesa milora tecnològicament una linia elèctrica a Sant Pere de Vilamajor que beneficia 4 municipis

Els treballs han suposat una inversió de 36.000 euros

Economia

Llinars del Vallès, Sant Esteve de Palautordera, Sant Pere de Vilamajor, Sant Antoni de Vilamajor

Endesa ha acabat recentment els treballs per traslladar un tram de línia aèria de mitja tensió que discorria per la urbanització de Can Vila, al terme municipal de Sant Pere de Vilamajor, amb l’objectiu d’integrar-la millor en l’entorn i incrementar la qualitat del subministrament elèctric a gairebé 4.000 clients repartits entre quatre municipis de la comarca (Llinars del Vallès, Sant Esteve de Palautordera i Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor).

L’actuació, que ha suposat una inversió de 36.000 euros, aportats íntegrament per la Companyia, ha consistit en variar el traçat d’un tram de xarxa de 25 kV. Així, s’han desmuntat 13 pals de fusta i 510 metres de línia aèria i s’ha estès un nou tram mixt (aeri i subterrani) de 300 metres de longitud i 3 torres metàl·liques al mateix indret.

Aquesta reforma està inclosa dins dels plans d’Endesa de millora i inversions en el manteniment de les infraestructures elèctriques al Vallès Oriental per tal de garantir una millor qualitat i continuïtat del servei als seus clients.

Edicions locals