El Fraikin, tres de tres

L'equip de Carlos Viver encadena la tercera victòria a la Lliga Asobal

Esports

Granollers

El Fraikin BM Granollers encadena la tercera victòria en l'inici de la Lliga Asobal després de guanyar el Fertiberia Puerto Sagunto. L'equip de Carlos Viver segueix al tercer lloc de la competició domèstica amb els mateixos punts que FC Barcelona Lassa i Naturhouse la Rioja, primer i segon respectivament.

El Fraikin va oferir contra el PUerto Sagunto la seva millor versió i fruit del bon joc l'afició va gaudir d'un plàcid partit, sobretot, a partir de la represa. Al descans, gràcies a l'encert d'Adrià Figueras i José de Toledo, s'arribava amb l'electrònic a favor per 14 a 11. Va ser a la segona part quan l'equip del Palau d'Esports va signar els seus millors minuts posant un 23 a 12 ja insalvable pels visitants al minut 39.

A tot això, les bones actuacions sota els pals de Bombon Ameida i Pol Sastre s'afegien al recital granollerí per rubricar una victòria de mèrit per situar la tercera victòria a la Lliga Asobal amb un contundent 33 a 20.

El proper partit del Fraikin serà a la pista del cuer de la lliga, el BM Aragón aquest dissabte (19 h), que encara no ha sumat cap punt.

Edicions locals