Adrià Figueras guanya pes anotador al Fraikin Granollers

El jugador granollerí té una mitjana de 5,5 gols per partit en l'inici de lliga

Esports

Granollers

Adrià Figueras està responent a la confiança de Carlos Viver en l’inici de lliga. Després de les primeres quatre jornades és el màxim golegador amb 22 gols amb una mitjana de 5,5 gols per partit.

En la victòria a Saragossa, Figueras va ser providencial amb 8 gols. El jugador enguany ha fet un pas endavant, ja que si segueix a aquest ritme en cinc partits podria superar la xifra anotadora del curs passat, que va quedar en 56 gols.  

El Fraikin viu un moment positiu després de guanyar les primeres quatre jorandes i dissabte es tornarà a provar contra el BM Benidorm (20.30 h) per seguir a Barça o la Rioja, primer i segon respectivament, que van guanyar els seus respectius partits avançats de la lliga el dimecres per motius de la competició europea.

El femení rep el Màlaga
Les noies del KH-7 Granollers tornen a jugar com a local després de la derrota contra el Balonmano Bera Bera (20-36). Les de José Luis Villanueva no van poder defensar l’atac visitant, que al segon temps va ser força superior. Després de quatre jornades disputades, les granollerines ocupen el 9è lloc amb una victòria. Pel que fa el Clínicas Rincón Málaga, rival d’aquest dissabte al Palau d’Esports (18 h), ocupa l’11è lloc amb un empat i tres derrotes. 

Edicions locals