Caldes presenta una festa major XXL amb un dia més de disbauxa i actes

El programa concentra l’activitat del 9 al 13 d’octubre i culminarà amb tres dies de Capvuitada i el tradicional Aplec del Remei

Cultura

Caldes de Montbui

Caldes de Montbui farà bullir els carrers i espais del poble per rebre l’última festa major de la comarca que aglutinarà més d’un centenar d’actes. Tothom qui vulgui acomiadar-se de les festes majors d’estiu ho podrà fer a Caldes amb una festa sonada per a tots els gustos i edats.

Els dies més intensos de la festa seran del 9 al 13 d’octubre, però ,com es fa cada any, la disbauxa seguirà amb la Capvuitada que es farà del 16 al 18 d’octubre i el tradicional Aplec del Remei.

Una seixantena d’entitats participen a la festa major d’enguany i algunes celebren aniversari. És el cas del Centre Democràtic i Progressista, que celebrarà el 150è aniversari organitzant les nits musicals al parc de l’Estació.

D’altra banda, l’emissora municipal Ràdio Caldes celebrarà el seu 35è aniversari amb un programa especial per recordar i retre homenatge a Gato Pérez, un dels pares de la rumba que va viure 10 anys a Caldes i de qui aquest any es commemoren els 25 anys de la seva mort. L’orquestra Plateria s’encarregarà de posar-hi la música amb l’actor Carles Flavià.

L’Escola Municipal de Música Joan Valls clou la commemoració dels 40 anys iniciada durant la festa major 2014 amb un concert de l’orquestra i el cor del 40è aniversari, que es farà el 17 d’octubre a l’església de Santa Maria amb alumnes, exalumnes i membres de la Coral Guisla. I el Grup Escènic el Casino celebrarà 30 anys presentant l’obra Panorama des del pont, d’Arthur Miller, diumenge.

Edicions locals